Merken

Marshall oordopjes

Marshall heeft decennialang ervaring met het maken van versterkers en speakers. De geluidsapparatuur is onder meer populair onder rockmuzikanten en -liefhebbers. In onze collectie Marshall audio en hi ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Marshall

Muziek maakt je vrolijk, ondersteunt je tijdens de sport en bepaalt de sfeer tijdens jouw verjaardagsfeest. Muziek is niet meer weg te denken uit je leven. Je vindt het wel heel belangrijk dat je muziek over een goede kwaliteit box hoort. Een speaker met de juiste hoeveelheid bass en met een flink vermogen, want niets is zo lekker als even uit je bol gaan op je favoriete gitaarsolo. Met Marshall haal je de beste kwaliteit muziekinstallatie in huis.

Geweldige geluidskwaliteit en design

Marshall werkt continu aan het verbeteren van de sound. Kies voor een draadloos systeem dat je overal in je huis kan neerzetten. Deze draadloze speaker is niet alleen degelijk, maar heeft ook een geweldig design in de vintagestijl die je gewend bent van Marshall. Sluit meerdere speakers op elkaar aan voor het ultieme stereogeluid in je huis met de connected muzieksystemen.

Muziek onderweg

We willen te allen tijde muziek kunnen luisteren. Onderweg in de auto natuurlijk, maar ook in het park of op de fiets wil jij toegang hebben tot je muziek. Met Marshall kan dat! Speel je favoriete muziek af vanaf je telefoon direct op een van de speakers of koptelefoons uit onze collectie Marshall-accessoires voor mobiele telefoon.

Marshall bestellen bij wehkamp

Heb je vragen over je bestelling? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team zit voor je klaar aan de telefoon. Of bereik de klantenservice via e-mail of de Webcare.