Merken

Maripe

Maripe schoenen zijn Italiaanse schoenen. Dat zegt eigenlijk al genoeg over het design en de kwaliteit. Kijk daarom meteen in onze collecte Maripe damesschoenen of er iets moois voor je bij zit. Missc ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Maripe enkellaarzen

Als het aankomt op schoenen heb je een bijzondere smaak. Jouw schoenen mogen opvallen en uitblinken. Je wil een paar laarzen dat extravagant genoeg is om jouw persoonlijke stijl te ondersteunen, maar dat je ook probleemloos bij elke gelegenheid aantrekt. Nog liever heb je schoenen van uitzonderlijke kwaliteit. Schoenen waar het vakmanschap direct aan is af te lezen. Dit vraagt om Maripe enkellaarzen.

Elegantie en kwaliteit

De ontwerpers van Maripe raken nooit zonder inspiratie en weten met elke nieuwe collectie hun fans weer te verrassen. Maripe enkellaarzen combineren kleuren en materialen op een ongewone manier tot een kwaliteitsschoen. De ontwerpers werken graag met leer, fluweel en suède. De laarzen hebben bovendien fraaie patronen, randjes, gespen of strikken. Kies je voor een stoer stel boots of ga je voor een elegante fluwelen laars met hak?

Grote keus in maten

De Maripe enkellaarzen zijn bij ons verkrijgbaar in de maten 35 tot en met 44. Er zijn ook verschillende halve maten, zodat je nog beter de schoen op je voet afstemt. Draag je liever geen laars maar een pump, bekijk dan onze collectie Maripe pumps. Of je nu gaat voor Maripe enkellaarzen of andere schoenen, de verzending is altijd gratis wanneer je minstens 20.- besteedt. Heb je de verkeerde maat besteld, stuur de laarsjes dan gratis naar ons terug.