Merken

Maripe

Maripe schoenen zijn Italiaanse schoenen. Dat zegt eigenlijk al genoeg over het design en de kwaliteit. Kijk daarom meteen in onze collecte Maripe damesschoenen of er iets moois voor je bij zit. Missc ...

Maripe

Je bent behalve vrouw ook moeder, geliefde, vriendin of administratief medewerkster. Je zoekt schoenen die bij een onafhankelijke en zelfverzekerde vrouw passen. Maripe creëert met kwalitatief hoogstaande materialen en een onfeilbaar gevoel voor stijl precies die schoenen die jij zoekt. Aan de Italiaanse Rivièra flaneren de dames al sinds de jaren veertig op Maripe schoenen langs de boulevard. We kunnen geen boulevard in je achtertuin regelen, maar je kan wel Maripe schoenen bij ons bestellen!

Hoge en lage schoenen

Soms loop je graag op hakken. Natuurlijk vind je deze elegante en modieuze modellen in de collectie. Kies echter liever lage Maripe schoenen zoals instappers, sneakers of veterschoenen voor wanneer je een dagje uit bent met de kinderen op sleeptouw. De sneakers op platformzolen zijn een nieuw en bijzonder ontwerp, waardoor je toch nog dat stukje extra lengte hebt om je benen extra mooi uit te doen komen zonder dat het je voeten te veel belast.

Uniek design

Het assortiment Maripe ladies fashion laat een speciale selectie zien uit de Van den Assem schoenencollectie. Hier zijn materialen zoals fluweel gebruikt voor een bijzonder ontwerp. Een voetbed maakt het lopen comfortabel, terwijl details als metalen studs en strikken het ontwerp completeren.

Gebruik de matentabel om jouw maat te bepalen. Thuis pas je op je gemak of de schoenen lekker zitten en of je er goed op kan lopen. Je hebt 14 dagen de tijd om schoenen die je niet bevallen gratis terug te sturen.