Merken

Marilyn

Ook als je in blijde verwachting bent zie je er graag elegant en verzorgd uit. Kijk daarom eens bij onze collectie Marilyn positiekleding. Hier vind je alle denkbare kledingstukken om er nog beter uit ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Marilyn

Wanneer je zwanger bent, heb je kleding nodig die met je meegroeit. Je gewone spijkerbroek krijg je al gauw niet meer dicht en je andere kleding zit ook niet meer zo goed. Marilyn heeft rokken en skinny jeans die je eenvoudig verstelt. Op deze manier maak je je kleding steeds een stukje groter, zonder dat de stof uitrekt. Aan je benen draag je kousen of een mooie panty uit de collectie Marilyn damesbeenmode.

Comfortabele positiemode

In de collectie zwangerschapskleding van Marilyn vind je gebreide jurken waarin elastaan verwerkt is. Hierdoor groeit de jurk met je mee, zonder dat de stof gaat lubberen. Een met de stof verweven lurexdraad zorgt voor een bijzonder luxueuze uitstraling. Hierdoor maakt deze jurk van elke dag een feest. In het assortiment positietops vind je T-shirts en sweatshirts gemaakt van zacht katoen. Draag de tops bij een rok of een verstelbare spijkerbroek uit het ruime assortiment van dit sierlijke merk.

Stijlvolle beenmode

Hold-up kousen van Marilyn draag je met of zonder jarretels. Ze hebben een opengewerkte teen en een kanten bovenrand. De kousen blijven bovendien goed zitten door de siliconenstrip aan de bovenkant. Ideaal dus wanneer je zwanger bent en je panty niet meer over je buik komt. Als je niet zwanger bent, dan zijn deze kousen eveneens heel verleidelijk, net als de jarretelpanty's.

Kan je niet langer wachten? Bestel dan vandaag nog, zodat je die mooie kousen of positiekleding morgen al in huis hebt.