Merken

Marc O'Polo Home

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Marc O’Polo Home

Hou je van Scandinavisch design en sprekend kleurgebruik? Dat treft! De Zweedse roots van livingmerk Marc O’Polo Home zijn terug te vinden in het gebruik van frisse kleuren en natuurlijke materialen. De hoge kwaliteit en de smaakvolle designs van het beddengoed, de kussens en het badtextiel zorgen voor een urban uitstraling. Rustiek en levendig tegelijk. Hoe het merk dat telkens weer lukt, kun je met eigen ogen bekijken in het assortiment dat we voor je geselecteerd hebben. Dat Marc O’Polo Home zijn merknaam ontleend heeft aan de handelaar en ontdekkingsreiziger met bijna dezelfde naam, begrijp je dan ineens heel goed. Zij ontdekken namelijk steeds nieuwe designs die toch allemaal binnen dezelfde stijlkaders blijven.

Op ontdekkingsreis in je eigen bad- en slaapkamer

De kleurrijke collectie van Marc O’Polo Home nodigt je uit om op ontdekkingsreis te gaan in je slaapkamer en je badkamer. De prachtig ontworpen producten zijn namelijk een extra stijlelement in je interieur. Het merk heeft een luxe uitstraling, waardoor je net even iets meer zin krijgt om in je bed te duiken of je in een weelderig badlaken te wikkelen. Dankzij de complete serie producten die Marc O’Polo Home je te bieden heeft, is er altijd iets passends voor jou bij. Waarmee ga jij op reis?

Van natuurlijke materialen

Hou je van flanel, jersey, katoensatijn, linnen of gewoon katoen? Deze natuurlijke materialen zijn de basis van de Marc O’Polo Home-collectie. Je kunt bij ons eenvoudig selecteren op het materiaal van jouw keuze. Ook als je al een kleur in gedachten hebt, zetten we overzichtelijk alle passende producten bij elkaar.