Merken

Marc Jacobs

De Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs ontwerpt sieraden, schoenen, parfums en horloges voor zijn eigen label Marc Jacobs. Wehkamp is trots om jou de designeraccessoires van dit kaliber te mogen aan ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Marc Jacobs parfum

Heb je komend weekend een leuk feestje, maar zie je plots dat je parfum bijna leeg is? Dan zoek je natuurlijk naar de snelste manier om een nieuw geurtje te vinden. Parfum is een onmisbaar element als je de deur uitstapt om er een leuke avond van te maken. Als je op zoek bent naar de beste geurtjes in een creatief flesje, dan ben je bij Marc Jacobs parfum aan het juiste adres. Ook andere geurtjes, zoals Armani parfum zorgen ervoor dat je de hele avond lekker ruikt.

Parfums en geuren vol verrassingen

De kleren maken de man, en datzelfde geldt voor parfum: de flesjes maken de geur. En Marc Jacobs parfum is geen uitzondering. De Daisy-reeks van het merk komt in verschillende uitvoeringen, waaronder een classy zwart en gouden flesje met een vrouwelijke, sexy geurtje. Maar ook voor charmante, energieke geuren kan je er zeker terecht. De Oh Lola-reeks van Marc Jacobs parfum biedt dan weer een opvallend roze flesje met een bloemenpatroon waarin een flirterige geur schuilgaat.

Dé website voor de beste parfums en geuren

Marc Jacobs parfum biedt dus ongetwijfeld de ideale geur waar iedereen naar op zoek is om elk avondje uit meer dan geslaagd te maken. Dat is ook waarom wehkamp items aanbiedt van Marc Jacobs parfum binnen verschillende prijsklassen. Als je een bestelling plaatst boven 20.-, dan is de verzending bovendien helemaal gratis.