Merken

Mango Man reistassen

De Spaanse herenkledinglijn MANGO Man volgt de modetrends op de voet. Dit eigenzinnige kledingmerk helpt jou een eigen stijl neer te zetten. Dit zie je onder meer terug in het aanbod MANGO Man herensw ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

MANGO Man herenriemen

Je bent vaak in de sportschool te vinden en daar train je ook je buikspieren. Hierdoor zit je broek veel losser en veel lekkerder. Maar het is natuurlijk ook weer niet de bedoeling dat je broek gaat afzakken. Daarom combineer je je favoriete broeken met MANGO Man herenriemen.

Luxe riemen

De comfortabelste riemen zijn gemaakt van leer of suède. In de collectie MANGO Man herenriemen zie je daarom ook vooral lederen of suède exemplaren terug. Behalve de geijkte kleuren, variërend van lichtbruin tot zwart, komen we in de collectie MANGO Man herenriemen ook rood, groen en blauw tegen. De riemen zijn uiteraard voorzien van voldoende gaatjes, zodat je ze perfect op maat draagt. Er zijn MANGO Man herenriemen van 80, 90 en 100 centimeter.

Top accessoire voor iedere broek

De MANGO Man herenriemen draag je natuurlijk met een broek. Dat kan een pantalon zijn, of juist een MANGO Man herenjeans. Je draagt de MANGO Man herenriemen niet alleen om een te losse broek op zijn plek te houden, maar ook om een goed passende broek een extra stijlvolle uitstraling te geven. Een grijze broek mag best versierd worden met een zwarte riem. En bij een bruine pantalon past een rode of groene riem. Laat voor een elegant geheel deze kleur dan wel ergens anders in je outfit terugkomen. Bijvoorbeeld in je schoenen of je stropdas.