Merken

Mango Man heren sweaters

Als je er graag modieus uitziet maar niet de hoofdprijs wil betalen, dan zijn herensweaters een uitstekende keuze. De MANGO Man herensweaters zijn van hoge kwaliteit, modieus en smaakvol. Misschien vi ...

26 resultatensorteren op
nieuwste collectie

MANGO Man herensweaters

Het is weer tijd voor een nieuwe sweater. Je favoriete sweater heeft nu echt wel zijn beste tijd gehad en de slijtageplekken kan je niet langer ontkennen. Daar start je zoektocht dan op het internet. Er zijn er zoveel, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar wees gerust, als je eenmaal de collectie MANGO Man herensweaters hebt ontdekt, hoef je niet verder te zoeken. Je vindt hier sweaters voor allerlei soorten gelegenheden: truien voor in je vrije tijd, maar ook truien die je prima naar het werk draagt.

Van sportief tot casual

In de collectie MANGO Man herensweaters vind je vooral basic sweaters. Er zijn sportieve sweaters met capuchon. Draag deze naar de sportschool of tijdens een lekker ontspannen avondje op de bank. De luxe kasjmier sweaters zijn uitstekend voor naar je werk of naar een verjaardag. Ze zien er netjes en stijlvol uit. In de collectie zitten sweaters in diverse kleuren. Sommige hebben een print aan de voorzijde.

Wissel je sweater af met een vest

Hoe mooi je je sweater ook vindt, je kan hem natuurlijk niet elke dag dragen. Elke dag een sweater is ook maar saai. Wissel je sweater daarom eens af met een vest. Een goede keuze zijn de MANGO Man herenvesten. Net zo geraffineerd als de sweaters. Je mag al je kleding rustig thuis passen, je hebt maar liefst 30 dagen de tijd om een keuze te maken.