Merken

Mango Man heren coltruien

Met MANGO Man herencoltruien zie je er altijd gekleed uit. Hou lekker je nek en lichaam warm op koudere dagen en draag de herencoltruien met jeans of een mooie pantalon. Zakelijk combineer je de coltr ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

MANGO Man herencoltruien

Voor kantoor wil je er uiteraard netjes uitzien. Maar die koude tocht die in de winter door het gebouw trekt geeft je een pijnlijke nek. En om nu een sjaal om te doen… Kies dan voor een van de MANGO Man herencoltruien. Deze staan zeer elegant met een colbert en houden je nek heerlijk warm.

Kleurrijke coltruien voor iedere dag

De collectie MANGO Man herencoltruien bestaat uit verschillende kleuren. Zo heb je voor iedere dag een andere kleur in huis. Blauw, grijs, camel en zwart zijn slechts enkele tinten in het aanbod. Kies voor een lekkere dikke, gebreide coltrui met kabels. Of kies voor een dunner exemplaar. De collectie MANGO Man herencoltruien heeft het allemaal. MANGO Man herencoltruien zijn er in de maten 46/S tot en met 52/XL.

Zo draag je een coltrui

Natuurlijk draag je MANGO Man herencoltruien gewoon als een normale trui op een pantalon of jeans. Maar de dunnere MANGO Man herencoltruien combineer je gemakkelijk met MANGO Man-herencolberts. Zo creëer je een stijlvolle, moderne look die zakelijk en formeel inzetbaar is. Het is dan vooral mooi, wanneer de MANGO Man herencoltruien een andere kleur hebben dan de broek en het jasje.

Vandaag bestellen en morgen in huis

Is winkelen niet echt je ding? Bestel dan gewoon de MANGO Man herencoltruien via ons. Plaats je bestelling vandaag nog en je ontvangt je pakket morgen al. En bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging kosteloos.