Merken

Mango Man heren winterjassen

MANGO Man winterjassen voor heren maken de winter en herfst nog stijlvoller. De mooie vormgeving, trendy details en smaakvolle elementen geven iedere jas een heel eigen uitstraling. Kies voor een beig ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

MANGO Man winterjassen heren

O, wat is het koud in de ochtend. Maar ja, jij moet toch eerst de hond uitlaten, voordat je op de fiets naar je werk, het station, college of een andere bestemming gaat. Gelukkig draag je MANGO Man winterjassen voor heren, zodat je stijlvol en warm voor de dag komt.

Laat de winter maar komen

Kom maar op met koude dagen vol ijs en sneeuw, want geen gure wind komt door de MANGO Man winterjassen voor heren heen. De collectie MANGO Man winterjassen voor heren bestaat uit jacks, parka’s, lange jassen, trenchcoats en andere modellen die je warm houden op koude dagen. De jassen zijn er in zwart, donkerblauw en grijs. Maar ook chic beige en glanzend rood kom je in de collectie tegen. We hebben MANGO Man winterjassen voor heren in de maten 46/S tot en met 52/XL.

Jassen voor iedere gelegenheid

De wintermaanden vragen om goede winterjassen, die ook nog eens passen bij een avondje uit of een feestelijke gelegenheid. MANGO Man winterjassen voor heren spelen daar helemaal op in. Kies bijvoorbeeld een lange jas die mooi over een pak heen valt. Samen met MANGO Man-herenaccessoires in eenzelfde kleur maak je er een stijlvol geheel van. En heb je een sportief dagje gepland buiten? Combineer dan een bomberjack uit de collectie MANGO Man winterjassen voor heren met jeans en stevige laarzen.

Morgen warm naar buiten

Geeft het weerbericht aan dat het kwik gaat dalen? Bestel dan vandaag nog je een van de MANGO Man winterjassen voor heren en je loopt er morgen al warmpjes en stijlvol bij. De bezorging van de jassen is gratis.