Merken

Mango Man heren pantalons

Met MANGO Man herenpantalons kom je altijd goed voor de dag. De chique, casual en feestelijke exemplaren in de collectie van MANGO Man bieden de beste basis voor iedere gelegenheid. T-shirt, overhemd ...

66 resultatensorteren op
nieuwste collectie

MANGO Man herenpantalons

Elke dag bestaat je outfit uit in ieder geval een broek en een shirt. Of een mooi overhemd. En soms een trui met polo. Maar altijd uit een broek. En daarom wil je wat te kiezen hebben. Haal dan alle inspiratie uit de collectie MANGO Man herenpantalons.

Pantalons voor iedere gelegenheid

De collectie MANGO Man herenpantalons brengt je pantalons van katoen, wol, corduroy en zelfs linnen. De verschillende kleuren geven iedere broek een heel eigen uitstraling. Zo zijn er de basiskleuren zwart, blauw, bruin en grijs, afgewisseld met trendy kleuren. Kies voor een van de casual MANGO Man herenpantalons of ga juist voor zakelijk. Er zijn slim fits en regular fit pantalons. Wehkamp heeft MANGO Man herenpantalons in de maten 46 tot en met 56.

Lekker combineren

De MANGO Man herenpantalons bieden je veel mogelijkheden om goed voor de dag te komen. Combineer de MANGO Man herenpantalons eens met MANGO Man-herentruien en een overhemd. Of maak er een casual outfit van met een polo of T-shirt. De MANGO Man herenpantalons zijn gemakkelijk feestelijk, casual en zakelijk te dragen. En natuurlijk altijd in jouw eigen stijl.

Vandaag bestellen en morgen dragen

De verschillende MANGO Man herenpantalons heb je snel in huis. Bestel ze vandaag en wij bezorgen ze de andere dag bij je thuis. En bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging geheel kosteloos.