Merken

Mango Kids kinderjeans

MANGO ontwerpt allang niet meer alleen dameskleding. Ook heren en kinderen kunnen genieten van dit heerlijk eigenzinnige label. De kleding van MANGO Kids geeft dat unieke gevoel van vrijheid met een e ...

27 resultatensorteren op
nieuwste collectie

MANGO Kids kinderjeans

Er is weer een broek kapot gegaan. Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Maar ondanks dat je dit weet, baal je soms dat je kinderen zo snel door hun kleding heen zijn. Kies samen met je kindje een nieuwe broek uit bij wehkamp. Bekijk onze toffe collectie MANGO Kids kinderjeans.

Stoer en comfortabel

Er gaat niets boven een goede jeans. Een MANGO Kids kinderjeans kan tegen een stootje. Hierin kunnen je kinderen rollen, rennen en vallen zonder dat de kleding direct kapot gaat. De broeken zijn leverbaar in verschillende modellen, zoals regular fit, skinny en slim fit. Ook zijn er verschillende kleuren en wassingen te koop, zoals zwart en blauw. De broeken hebben een verstelbare tailleband, zodat je een broek altijd passend kan maken.

Maten en meer van MANGO

De MANGO Kids kinderjeans zijn te koop in de maten 104 tot en met 164. Dat betekent dat je de hele basisschooltijd vooruit kan met MANGO Kids. Links in het navigatiemenu zie je wat we nog meer van dit leuke kinderlabel voor je hebben, zoals MANGO Kids kinderpolo's. Naast kinderkleding heeft wehkamp ook dames- en herenkleding van dit Spaanse label.

MANGO Kids kinderjeans bestellen bij wehkamp

Bestel je nieuwe kinderkleding bij wehkamp. Pas samen met je kindje thuis in eigen omgeving. Zijn jullie niet tevreden? Stuur de artikelen dan eenvoudig en gratis weer terug.