Merken

Mango Kids t-shirts jongens

Onze T-shirts voor jongens zijn geschikt voor iedere dag. Van feestelijk tot netjes, alles zit er bij. De vrolijke MANGO Kids T-shirts voor jongens hebben een mooie pasvorm. De vrolijke kleuren maken ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

MANGO Kids T-shirts voor jongens

Jongens hebben zo hun eigen manier van kleden. Voorop staat het comfort. Ze moeten immers in bomen kunnen klimmen en met hun vriendjes door de straten kunnen rennen, terwijl hun T-shirt wel lekker opvalt en de blits maakt. Met deze eisen in het achterhoofd heeft MANGO Kids T-shirts voor jongens in vrolijke kleuren ontworpen.

Toffe shirts voor jongens

De collectie MANGO Kids T-shirts voor jongens is geschikt voor alle jongens. De shirts zijn vrolijk en stoer en kunnen tegen een stootje. Ideaal voor buiten spelende, op straat voetballende jongens die goed voor de dag willen komen. De MANGO Kids T-shirts voor jongens hebben een fijne pasvorm en zijn er met lange en korte mouwen. Zo heb je voor iedere dag een perfect MANGO Kids T-shirt voor je zoon in de kast liggen. De collectie MANGO Kids T-shirts voor jongens is verkrijgbaar in de maten 110 tot en met 164.

Leuke shirts voor alle gelegenheden

Met de MANGO Kids T-shirts voor jongens heb je altijd een leuke basis in huis voor een opvallende outfit. Zo staan de MANGO Kids T-shirts voor jongens in de zomer zeer leuk met een korte broek. Draagt je zoon niet graag een overhemd, maar wil hij wel netjes en feestelijk voor de dag komen? Combineer dan eens een MANGO Kids T-shirt voor jongens met een MANGO Kids colbert voor jongens voor de ultieme casual chic look.