Merken

Makita

Als er werk in huis verzet moet worden, mag een accuboormachine niet ontbreken. Handig om te boren en te schroeven. Snel een kastje in elkaar zetten? Geen probleem. Toch wat steviger boorwerk nodig? M ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Makita

Natuurlijk ben je blij met je huis en je tuin, maar af en toe moet er wel iets aan gebeuren. Misschien wil je de zolder verbouwen, is er een traptrede toe aan vervanging, of heeft de heg een snoeibeurt nodig. Hiervoor hoef je echt niet elke keer een professional in te huren. Goed gereedschap is immers het halve werk, en dat gereedschap vind je bij Makita. Met Makita gereedschap, accessoires en machines is elke klusser geholpen.

Makita machines en gereedschappen

Er zijn zo van die benodigdheden die in geen enkel huishouden mogen ontbreken. Een goede boormachine hoort daarbij. Bij de Makita boormachines vind je precies de boormachine die jij nodig hebt. Koop er meteen een uitgebreide set boortjes en schroeven bij, dan kan je elke muur de baas. Voor het uitgebreide kluswerk kan je zeker een Makita decoupeerzaag gebruiken. Schuren doe je bij voorkeur met een vlakschuurmachine, die stiller, stabieler en minder trilgevoelig is dan andere machines dankzij het contragewicht. Zo houd je het veel langer vol!

Makita gereedschap bestellen

Kies voor het gemak van online bestellen bij wehkamp en laat je Makita gereedschappen bij je thuis bezorgen. Zo verspil je geen tijd en kan je meteen aan de slag met je klus. Wehkamp garandeert een goede service en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Retourneren kan binnen 14 dagen en de bezorging van je Makita gereedschap is gratis vanaf 20,-.