Merken

Majorette

Majorette speelgoed prikkelt de fantasie van je kinderen. Of het nu gaat om een supersnelle racebaan of een leuke boerderij speelset, de verhaaltjes komen vanzelf los. Het speelgoed is lekker stevig e ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Majorette speelgoed

Vroem vroemmm… uit de weg, want de vrachtwagen moet er door! Vervolgens rijdt deze dankzij je kindje door de gang of over de tafel op weg naar de boerderij waar hongerige koetjes op hun eten staan te wachten. Met autootjes spelen en verhaaltjes verzinnen is heel goed voor de motoriek en fantasie van je kindje. Met het Majorette speelgoed heeft je kind gegarandeerd veel speelplezier.

Speelsets en losse autootjes

De collectie Majorette speelgoed bestaat uit leuke, stevige speelsets en autosetjes. De speelsets, zoals de garage, de brandweerkazerne en de boerderij, bestaan uit een gebouw en allerhande accessoires zoals bijpassende autootjes, een speelmatje en boerderijdieren. Om het speelplezier nog verder te vergroten, zijn er losse auto- en accessoiresetjes die de grote speelsets versterken. Denk hierbij aan extra voertuigen voor de boerderij met koeien, een constructieset met verkeersborden en een cementtruck of een paar dure Mercedes auto's voor in de garage.

Samen spelen

Spelen met autootjes is leuk voor je kind maar ook voor jou. Samen zet je de speelwereld op en verzin je een verhaaltje met Majorette speelgoed. Wil je kindje graag op de grond spelen en wil jij geen krassen in de vloer? Kies dan voor een van de mooie speelkleden waar ook autootjes over kunnen rijden.

Vandaag besteld, morgen naar je thuis gereden

De speelsets van Majorette speelgoed haal je snel in huis. Plaats vandaag nog je bestelling en wij zorgen ervoor dat je het morgen al in huis hebt.