Merken

Magic Bullet

De Magic Bullet heeft inmiddels in vele keukens een ereplaats veroverd. Door de krachtige motor en het goed ontworpen model is dit een handig stuk gereedschap om bijvoorbeeld soepen en sappen mee te m ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Magic Bullet

Het is weer nieuwjaar geweest. Dit jaar heb je jezelf wederom plechtig beloofd om weer gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Maar dan rol je na de feestdagen weer in de dagelijkse bezigheden en raken de beloftes in de vergetelheid. De krachtige blender Magic Bullet op je aanrecht herinnert je elke dag aan je goede voornemens en maakt het ook mogelijk om ze gemakkelijk na te komen.

Soepen, smoothies en sappen

De Magic Bullet wordt geleverd met verschillende accessoires, afhankelijk van het model dat je kiest. Er zijn verschillende messen, drinkbekers en afsluitdoppen. De krachtige motor maalt met gemak groente, noten en zelfs ijs fijn. Zo maak je in de zomer een ijskoud drankje. De bekers zijn magnetronbestendig en op deze manier maak je in slechts een paar minuten verse, warme soep. En nadien spoel je de messen en de mixbeker gemakkelijk af.

Gezond voor thuis en onderweg

Met de Magic Bullet maak je met verse ingrediënten in een handomdraai de lekkerste smoothies. Het gezondste is om ze direct te consumeren, maar misschien heb meer tijd in de trein. Neem je vers gemaakte smoothie mee naar je werk en geef je kinderen een gezond tussendoortje mee naar school. In onze collectie drinkbekers vind je bekers voor onderweg voor het hele gezin.

Magic Bullet bestellen bij wehkamp

Bestel vandaag voor 23:59 uur je nieuwe blender en begin de volgende werkdag al met je nieuwe gezonde levensstijl.