Merken

MAGIC Bodyfashion

Met Magic Bodyfashion creëer jij de perfecte pasvorm. Het merk is expert op het gebied van kledingartikelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook smaakvol en mooi. Comfort staat bij het merk hoog ...

160 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Magic Bodyfashion

Jij bent helaas niet altijd even tevreden met je lichaam. Je doet zo je best om die extra vetjes weg te werken rondom je buik en heupen, maar dat is hard werken. Waarom zoveel moeite doen als het ook makkelijker kan? Met de corrigerende artikelen zie je niets meer terug van die vetjes. Je lichaam ziet er strak en jong uit.

Weg met je onzekerheid

Veel vrouwen zijn ontevreden met hun lichaam. De één vindt dat ze te kleine borsten heeft, de ander vindt dat ze te dikke billen heeft en weer iemand anders vindt haar buik te aanwezig. Met Magic Bodyfashion is het niet langer nodig om je hier onzeker over te voelen. Met de push-op beha laat je je borsten stralen, met de corrigerende short of string lift je je billen mooi en met de taillevormer trek je je buik mooi strak. Voel je weer vrouwelijk en sexy!

Slimme trucjes

In de collectie vind je ook een aantal artikelen die jou slimme trucjes bieden. Met de tepelcovers kun je bijvoorbeeld een shirtje dragen zonder beha eronder en schijnen je tepels er niet doorheen. Met de sticky push-up pads laat je je borsten voller lijken. De pads zijn ook te gebruiken in je bikini. Ontdek nog meer van deze handige artikelen in de collectie Magic Bodyfashion lingerie accessoires.