Merken

Madison

De trendy tuinartikelen van Madison laten je nog meer genieten van mooie dagen. Het Nederlandse merk Madison maakt stijlvolle en stevige kussens en parasols. Hiermee kan je urenlang comfortabel in de ...

104 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Madison tuinkussens

Zodra het even kan zit jij buiten in de tuin, op je balkon of dakterras. Daar is het pas echt goed toeven als het mooi weer is. Drankje erbij, boekje erbij en lekker genieten van de zachte zonnestralen en het fluiten van de vogels. Het liefst breng je de hele dag buiten door, maar dan wil je wel graag comfortabel kunnen zitten. Madison tuinkussens maken dit mogelijk. Ze zijn zacht maar stevig, dus je kan er vele mooie zomers mee vooruit.

Kies je kussen

We richten onze buitenruimtes vandaag de dag bijna net zo mooi in als ons interieur. En waarom ook niet? Mooie accessoires in je tuin, op het balkon of terras laten je nog meer genieten van je vrije momenten. Met Madison tuinkussens kan je gelukkig alle kanten op. Kies uit veel verschillende kleuren, prints en materialen. Ook buiten kan je je eigen persoonlijke smaak laten stralen. Opeens krijg je zin om een tuinfeestje te geven.

Nederlandse kwaliteit van Madison

Madison is een Nederlandse producent van tuinkussen, parasols en andere accessoires voor buiten. Dit familiebedrijf is al sinds de late jaren 70 toonaangevend op dit gebied. Madison tuinkussens hebben dan ook een karakteristiek uiterlijk, waarmee jij je tuin of balkon een unieke look geeft. Combineer ze met de al even stijlvolle Madison parasols & partytenten.

Liever meer tijd buiten doorbrengen dan in benauwde winkels? Voor 23:59 uur Madison tuinkussens bestellen bij wehkamp is morgen comfortabel buiten zitten.