Merken

MacLaren

Met een buggy van MacLaren haal je een veilige en comfortabele buggy in huis. De

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

MacLaren

Het zal niet lang meer duren of de wandelwagen met reiswieg wordt te klein voor je baby'tje. Alle clichés zijn waar: wat groeien ze toch ontzettend hard! Het wordt dus tijd om een vervangend vervoermiddel te kopen. Bekijk daarom eens de collectie buggy's van MacLaren. Deze specialist heeft inmiddels zijn sporen wel verdiend.

De buggy-specialist

MacLaren mag met reden de specialist in buggyland genoemd worden. De verschillende modellen uit onze collectie hebben alle hun eigen kenmerken en snufjes die de veiligheid en het gebruiksgemak ten goede komen. De buggy's zijn gemaakt van aluminium in combinatie met kunststof. Dat rijdt lekker licht en maakt de constructie heel stevig. De wielen draaien soepel en kunnen tegen een stootje. Met de schokabsorptie kan je met je buggy bijna elk terrein aan.

Veiligheid boven alles

De buggy's van MacLaren zijn uitgebreid getest en worden continu verbeterd. Met een vijfpuntsgordel maak je je kindje vast, zodat hij of zij er niet uit kan klimmen. Met één hand bedien je de rugleuning, zodat je kindje ook lekker een dutje kan doen. De zonnekap beschermt je kindje tegen uv-straling en een kleine regenbui. We hebben trouwens nog veel meer spullen voor je baby.

MacLaren bestellen bij wehkamp

We verzenden elke bestelling gratis bij een bestelwaarde vanaf 20.-. Heb je vragen over je bestelling? Neem dan via telefoon of e-mail contact op met onze deskundige klantenservice.