Jurken & rokken

Het jeansmerk MAC is opgericht in 1973, met het idee om de perfect passende broek voor de vrouw te verkopen. Dat ze een perfecte pasvorm hebben, kun je dus wel vanuit gaan! Gelukkig voor de mannen ontwerpt MAC tegenwoordig jeans voor zowel vrouwen als mannen. Al tijden op zoek naar de perfecte jeans? Shop dan snel een MAC jeans bij wehkamp!

MAC

Jeans moet een perfecte pasvorm hebben. Dan zit de spijkerbroek namelijk het lekkerst. Soms is het lastig om de voor jou perfecte vorm van deze klassieker te vinden. De ene jeans zit te strak aan je middel, de ander knelt aan je kuiten en weer een ander zit juist veel te wijd bij het holletje van je rug. Frustrerend. Maar gelukkig maakt MAC jeans voor vrouwen en mannen die wel een perfecte pasvorm hebben.

De collectie

MAC jeans en broeken voor heren en dames bestaat uit vooral basic kleuren. Naast klassiek blauw heb je een ruime keuze aan andere tinten. Denk hier bijvoorbeeld aan grijs, bruin, groen, rood en zwart. Naast mooie jeans die je formeel en zakelijk draagt, zijn er ook hippe exemplaren in de collectie opgenomen. Met scheurtjes bijvoorbeeld of patches. En uiteraard mooie prints. Dat geeft de broeken van MAC net even een andere karakter. De jeans zijn verkrijgbaar in de maten 27-28 tot en met 46-34 voor dames en 30-32 tot en met 42-34 voor heren.

Voor dames

De perfecte pasvorm van de MAC jeans maakt het zo fijn om te dragen. En omdat de perfecte pasvorm voor iedere vrouw anders is, heeft MAC damesjeans in verschillende soorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slim fit jeans en regular fit. De vrolijke kleuren jeans combineer je gemakkelijk met effen tops in een andere kleur. Of kies een blouse met een print uit waarvan een kleur overeenkomt met je jeans. Dat is nog leuker.

Voor heren

Ook voor de collectie MAC herenjeans geldt dat de broeken in verschillende pasvormen zijn gemaakt. Een skinny jeans bijvoorbeeld of een regular fit met een rechte pijp. Door de mooie effen broeken te combineren met een chic overhemd en een jasje draag je deze net zo gemakkelijk formeel als casual. En dat maakt de MAC jeans juist zo veelzijdig en fijn om te dragen.

Morgen dragen

Geef jezelf een jeans met een perfecte pasvorm en kies voor MAC jeans. Bestel deze vandaag nog en je trekt het morgen al aan.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.