Merken

M line matrassen

Maak je slaapkamer helemaal af met een Beter Bed kast of een andere bijpassend meubel als nachtkastje of een bureau. Je vind hier ook bijpassende opbergladen voor onder je bed of uitval beveiliging vo ...

51 resultatensorteren op
nieuwste collectie

M Line

Dankzij de diverse matrassen van M Line haal je het optimale uit je nachtrust. Dat komt doordat elk matras een perfecte ondersteuning biedt, want het past zich automatisch aan jouw lichaam aan. Naast matrassen hebben we ook bedbodems van M Line voor je in ons assortiment opgenomen. Je kunt kiezen uit een vaste variant en uit een exemplaar dat elektrisch verstelbaar is. Daarmee kun je het hoofdeinde en het voeteneinde apart van elkaar verstellen in de positie die jij wilt. Combineer een M Line bedbodem met een M Line matras en je weet dat je kunt vertrouwen op topkwaliteit voor een goede prijs. Daar zorgen wij voor bij wehkamp.nl, net als voor een optimale service. Slaap lekker met M Line!

Het unieke aan M Line matrassen

Bij ons kun je heel eenvoudig een M Line matras selecteren op basis van jouw wensen. Kies de comfortklasse die bij jouw past: basis, luxe of optimaal. Vervolgens kies je de ligmaat en de kleur. Wil je weten waarom M Line zo bijzonder is? Dat komt doordat deze matrassen een combinatie zijn van traagschuim en pocketvering. Het voordeel van traagschuim is dat de zwaardere delen van je lichaam, zoals je schouders en heupen, een optimale ondersteuning krijgen. Pocketveringmatrassen bieden je een perfecte verdeling van je lichaamsgewicht doordat elke zone zijn eigen hardheid heeft. Het aantal veren per vierkante meter is bepalend voor de kwaliteit van het matras. Bekijk op je gemak de productspecificaties van alle verschillende soorten matrassen die M Line aanbiedt en je komt vanzelf uit bij jouw perfecte variant.