Merken

Luvion babyfoon accessoires

Luvion ontwikkelt premium kinder- en babyproducten zoals babyfoons. Als babyfoon-specialist weet dit Nederlandse merk zich met recht te onderscheiden van zijn concurrenten. Functionaliteit, gebruiksge ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Luvion

Wanneer je op het punt staat vader of moeder te worden, wil je dat het je kleintje aan geen enkele zorg zal ontbreken. Dankzij Luvion is dit geen enkel probleem. Dit Nederlandse merk brengt voortdurend producten op de markt die jullie leven een stuk gemakkelijker zal maken. Een baby kost nu eenmaal veel energie en tijd, dus is het wel zo fijn als er altijd hulpmiddelen tot je beschikking staan. Super handig voor in huis of onderweg.

Aanbod Luvion bij wehkamp

We hebben op onze site een breed assortiment Luvion producten voor je in de aanbieding: babyfoons, nachtlampjes en veel andere babyproducten. Een badthermometer is ontzettend handig als je je kleintje in bad doet, terwijl de babyweegschaal jou laat zien of je zoon of dochter goed op gewicht is. Bij wehkamp geniet je van een breed assortiment in diverse prijsklassen. De producten zijn handig voor jezelf of om cadeau te geven aan een zwanger echtpaar.

Nog meer babygeluk

Het is wel zo leuk als babyspulletjes een beetje aansluiten op het interieur van de babykamer. Is deze nog niet op orde? Doe jezelf en je partner een plezier met een compleet nieuwe babykamer. Met de spullen die je koopt bij wehkamp tover je de babykamer binnen de kortste keren om in een mooi paleisje.

Bestel vandaag nog voor 23:59 uur je Luvion babyproducten op onze site, dan heb je ze morgen al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.