Merken

Luma sALE: Baby- & kinderkamer

Het Nederlandse merk Luma Babycare is het jongere zusje van Bébé-jou dat al ruim 30 jaar ervaring heeft op het gebied van babyverzorging. Luma ontwerpt en produceert praktische en prachtige items voor ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Luma

Je bent zwanger van je eerste kindje. Omdat het je eerste is, heb je eigenlijk alle denkbare verzorgingsspulletjes nodig. Hydrofiel luiers, een doosje voor lotiondoekjes, een aankleedkussen en nog veel meer van dit soort spul, waar je vooral pas aan denkt op het moment dat je het nodig hebt. Bij Luma Babycare vind je alle attributen en verzorgingsproducten die je nodig hebt in de eerste jaren van de baby.

Eten, plassen, slapen

Het is waar: het lijkt erop alsof een baby in de eerste periode van haar leven niet veel meer doet dan eten, plassen, poepen en slapen. Natuurlijk is je kindje continu bezig met het ontdekken van de wereld om zich heen. Luma helpt jou om je baby hierbij te ondersteunen. De stijl van Luma is bijzonder eenvoudig, maar smaakvol. Zoek textiel uit in pastelkleuren en schattige tekeningen en patronen, zoals badcapes en slabbers. Denk ook aan een verzorgingsmand voor naast het aankleedkussen, zodat je direct alle doekjes, zalfjes en luiers bij de hand hebt.

Handige accessoires

Naast de typische verzorgingsartikelen uit de collectie Luma verzorging heeft wehkamp ook degelijke en handige accessoires in dezelfde stijl. Is je kindje wat ouder, dan zoek je wellicht een toiletverkleiner, een opstapje en een speelgoedmand.

Luma bestellen bij wehkamp

Heb je een last minute kraamcadeautje nodig? Bestel vandaag voor 23:59 uur een leuk Luma babyaccessoire en ontvang je pakket de volgende werkdag in huis.