Merken

Luca Lighting

Met Luca Lighting maak je van even in de tuin zitten een waar feest. In onze collectie Luca Lighting tuinverlichting vind je de fijnste en beste kwaliteit verlichting voor binnen en buiten. Versier je ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Luca Lighting

Je bent buiten op het terras een spelletje aan het spelen met vrienden. Het is hartstikke gezellig. Ondertussen gaat de zon onder en moet je je steeds meer inspannen om te zien wat er in het spel gebeurt. Dit zou het moment zijn waarop je de verlichting aan doet, maar je moet het doen met een eenvoudig kaarsje. Snuffel eens rond in onze collectie van Luca Lighting en verleng je spelletjes- en feestavond met gezellige tuinverlichting.

Unieke design en innovaties

In onze collectie Luca Lighting vind je leuke en praktische tuinverlichting. Kies voor een snoer met energiezuinige ledlampen. Het handige van type verlichting is dat je door het innovatieve systeem meerdere snoeren aan elkaar kan koppelen, zodat er ook maar een stekker in het stopcontact hoeft. Of wat dacht je van ouderwetse neonverlichting in de vorm van een cactus of een flamingo, maar dan met ledverlichting erin? Luca Lighting gebruikt alleen hoogwaardige materialen, zodat de verlichting lang meegaat.

Veiligheid staat voorop

Bij Luca Lighting staat veiligheid voorop. De snoeren hebben beschermingsklasse IP44. Dit betekent dat ze tegen een beetje regen kunnen. Daarnaast voldoet de verlichting uiteraard aan de veiligheidsnormen van de Europese wetgeving. Versier dus gerust je tuin met Luca Lighting tuindecoratie, ook al weet je nog niet zeker of het de hele avond droog gaat blijven.

Luca Lighting bestellen bij wehkamp

Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op met onze deskundige klantenservice.