Merken

LTB kinderjeans

Stoere jongens en meiden lopen weg met LTB kinderjeans! LTB is een jeansmerk dat bekend staat om zijn uitstekende pasvorm. Het merk biedt kinderjeans in vele kleuren en modellen. Is je zoon of dochter ...

50 resultatensorteren op
nieuwste collectie

LTB kinderjeans

Hoe jong ze ook zijn, kinderen zijn doorgaans al behoorlijk modebewust. Maar ze willen ook lekker kunnen bewegen, zonder dat hun kleding in de weg zit. Ook is het fijn als hun kleren tegen een stootje kunnen en gemakkelijk te wassen zijn. LTB kinderjeans voor meiden en jongens voldoen aan al deze eisen. Ze zijn verkrijgbaar in de hipste modellen en wassingen en zitten als gegoten door de toevoeging van een beetje elastaan. Daar kunnen ze onbezorgd in spelen!

Een mooie spijkerbroek is altijd goed

Kinderen kleden is niet altijd even makkelijk. Maar een mooie LTB kinderjeans is bijna altijd een goede keuze. Met een leuke sweater of blouse en een paar stoere stappers erbij kunnen ze een dag lang plezier beleven. LTB kinderjeans zijn verkrijgbaar in diverse modellen voor jongens en meisjes. Voor beide zijn de slim fit en skinny fit jeans al een tijdje mateloos populair. Wil je kind het liefst altijd spijkergoed dragen? Kies dan in de zomer voor leuke LTB kinder korte broeken met een speels t-shirt.

Zonder morren spijkerbroeken passen

Kinderen groeien razendsnel. Voordat je het weet, zijn ze alweer aan een nieuwe kinderjeans toe. Is je zoon of dochter geen liefhebber van spijkerbroeken passen in de winkel? Dan kunnen jullie ook samen een paar mooie LTB kinderjeans bij wehkamp bestellen. Kies wat verschillende modellen, maten en wassingen voor lekker veel keuze. Wat niet past, stuur je gratis terug.