Merken

LTB dames jassen & blazers

De één heeft een kledingkast vol spijkerkleding, terwijl de ander het bij enkele denim kledingstukken houdt. De LTB damesjassen & blazers zijn ideaal voor zowel de denimverslaafde als de gematigde ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

LTB damesjassen & blazers

Een trendy jas kopen betekent soms dat je hem het volgende jaar alweer weg kan doen. Spijkerjacks daarentegen lijken immuun voor modetrends. Zolang je de jas maar op de juiste manier draagt, past een spijkerjack bij vrijwel elke tijdsgeest. Dit maakt LTB damesjassen & blazers een veilige keuze voor alle modeliefhebbers. LTB damesjassen & blazers koop je één keer, om er vervolgens vele jaren plezier van te hebben.

Modieuze spijkerjacks in tal van modellen en kleuren

LTB damesjassen & blazers zijn gemaakt van hoogwaardige spijkerstoffen die prettig aanvoelen én lang meegaan. De spijkerjacks zijn er van maat 34 (XS) tot maat 42 (XL). Sommige van de jackets zijn slim fit, maar er zijn ook modellen met een wijdere pasvorm. Daarnaast zijn de LTB damesjassen & blazers er zowel in lichtblauw als zwart en vele kleuren hier tussenin. Dit maakt het kinderlijk eenvoudig om bijvoorbeeld bijpassende LTB damesjeans te vinden.

Neem thuis de tijd om de jas te passen en combineren

Spijkerjassen kan je op tal van manieren dragen. Met knoopjes open of gesloten, met kraag omhoog of omlaag en gecombineerd met een zomerse jurk of een winterse trui. Of de LTB damesjassen & blazers passen bij jouw favoriete outfits, weet je pas zeker nadat je ze hebt uitgeprobeerd. Daarom mag je bij wehkamp de spijkerjacks van LTB thuis op je gemak passen. Combineer erop los en ontdek of de jasjes je wel of niet staan.