Jurken & rokken

Zij is vrijgevochten, onafhankelijk en een tikje rebels, maar heeft een passie voor een perfecte denim. Haar keuze is geraffineerd, vernieuwend en origineel. Het geheim van jouw LTB JEANS ligt in de unieke pasvorm met een groot draagcomfort die gemaakt is uit passie voor "handcrafted"jeans. De jeans is vervaardigd in zachte stretch kwaliteiten en zorgt voor jouw unieke perfecte fit.

LTB

Je bent een vrouw van de wereld en je weet wat je uit het leven wil halen. Dan kleed je je daar ook naar. Maar hoe? Je bent geen mantelpakjesmeisje en een broekpak heb je ook niet graag aan. Kies dan voor de stoere denimmode van LTB. Want als je deze outfits draagt neemt iedereen je serieus.

Casual power

LTB staat vooral bekend om haar denimlijn. Mooie jeans met een goede pasvorm waar ze je in mogen zien. Naast jeansbroeken heeft LTB ook elegante denimjurken. Je maakt je look helemaal af met een tuniek of mooi T-shirt uit de LTB-collectie. Ook in grote maten! De kleding van LTB is er in de maten 26-28 tot en met 53-34 (jeans), en 32 tot en met 54 (2XS tot en met 4XL). Naast een lijn voor dames is er ook een kindercollectie met onder meer LTB-kinderjeans, jurkjes en T-shirts voor jongens en meisjes in de maten 104 tot en met 176.

Lekker combineren

Jeans vormen een perfecte basis voor al je outfits. Zowel zakelijk als feestelijk en casual. Combineer de LTB-damesjeans eens met een tuniek uit de LTB-collectie en creëer zo een elegante look. Of wordt het meer sportief met een T-shirt en een paar sneakers? De denimjurkjes van LTB draag je ‘s zomers met sandalettes en in de winter met lange laarzen, zowel naar het werk als naar een lunch met de meiden.

Voor de kinderen

De collectie jeans, accessoires, shirts en jurkjes voor kinderen bestaat uit de mooiste stoffen. Vrolijke kleuren en mooie designs zorgen ervoor dat je de kleding gemakkelijk met elkaar combineert. Bovendien is het hoge draagcomfort heel fijn. Vooral voor kinderen die graag in de weer zijn en net zo lief met oma gaan shoppen als in hoge bomen klimmen. Dat maakt LTB extra leuk.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.