Merken

Lowe Alpine

Vijftig jaar geleden had Greg Lowe behoefte aan een rugzak voor zijn bergbeklimgereedschap. Vanwege de hoge eisen die hij eraan stelde, ontwierp en maakte hij deze backpack zelf. Het bedrijf Lowe Alpi ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Lowe Alpine

Voor jou kan het leven niet extreem genoeg zijn. Sporten als sportklimmen, hiken en boulderen zijn jou niet onbekend. Om tijdens het klimmen goed bij je gear te kunnen, heb je een specialistische backpack nodig. Er is eigenlijk maar één merk dat goed genoeg is om mee te nemen op jouw avonturen en dat is Lowe Alpine. De innovatieve backpacks van dit merk zullen je verrassen.

Innovaties van Lowe Alpine

Lowe Alpine is continu bezig met verbetering van de rugzakken. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van het materiaal, de vormgeving en bijzondere snufjes. Natuurlijk zijn de schouderbanden verstelbaar, vind je diverse vakken in de backpack en is in de meeste modellen een regenhoes geïntegreerd. AirZone is een ademende rugpad, waardoor je niet op je rug gaat zweten door de warmte van de tas. Dat is handig voor lange wandelingen door de bergen. Diverse rugzakken bieden plek aan je wandelstok of een drinkwaterzak.

Dagrugzak of backpack

Elke bergbeklimmer, reiziger of wandelaar heeft zijn eigen bagagebehoefte. Daarom heeft Lowe Alpine verschillende maten backpacks voor je. In ons assortiment vind je backpacks met een inhoud van 30 tot 60+20 liter. De kleinere modellen zijn handig voor dagtochten. Heb jij nog minder nodig, dan zijn wellicht de heuptasjes uit onze collectie Lowe Alpine reisaccessoires voor jou voldoende.

Lowe Alpine bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp profiteer je van gratis verzending bij besteding van minimaal 20.-.