Merken

Lowa

Ben je op zoek naar een paar stevige, maar comfortabele wandelschoenen? De wandelschoenen van Lowa zijn ideaal voor een stevige bergwandeling, de wandel 4-daagse, maar ook voor een boswandeling met de ...

33 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Betrouwbare schoenmaker

In 1923 was meneer Wagner de betrouwbare schoenmaker van het kleine Duitse dorpje Jetzendorf. Naast het repareren van schoeisel, begon hij zelf stevige schoenen te maken voor bergtochten. Daarin werd hij bijgestaan door zijn zonen, waaronder LOrenz WAgner, die uiteindelijk het merk Lowa oprichtte. De 3 pijlers van zijn vader - pasvorm, comfort en kwaliteit - zijn altijd hoog in het vaandel blijven staan. Ondertussen is Lowa uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle wandelschoenenproducent ter wereld, met eindeloos veel innovatieve modellen voor dames, heren en kinderen.

Perfecte waterdichtheid

Voor trekkings, backpacken, allround gebruik of intensieve bergwandelingen, bij Lowa vind je altijd een geschikte wandelschoen. Dat de eerste Lowa schoenen bijna een eeuw geleden zijn ontworpen, betekent niet dat de schoenen niet zijn doorontwikkeld. Denk aan perfecte waterdichtheid dankzij Gore-Tex®, goede grip en schokabsorptie in de Vibram-zool, veel steun door de MONOWRAP® frame technologie of het handige exclusieve Lacing Technology-vetersysteem. En dat alles handgemaakt in Europa, met garanties voor de arbeidsomstandigheden van de medewerkers én de kwaliteit van het leven van de dieren. Precies zoals opa Wagner het bedoeld had.