Merken

LOVE2WAIT

Hoera je bent zwanger! En terwijl het wonder van nieuw leven groeit, kies jij de leukste LOVE2WAIT positiekleding uit. Deze hippe positiekleding is zeer comfortabel en biedt ondersteuning aan je groei ...

80 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Love2wait

Tijdens je zwangerschap groeit je lichaam met je kleine mee. Dat is soms nog best even wennen! Je reguliere kleding past niet meer, zit te strak of schuurt. Tijd om je garderobe aan te passen aan je veranderende lichaam. Dit betekent echter niet dat je er niet meer stijlvol bij kan lopen. Zo is de positiekledingcollectie van Love2wait bijzonder sierlijk, kleurrijk én gebaseerd op de laatste modetrends. De items laten je stuk voor stuk stralen en geven je zelfvertrouwen een flinke boost.

Kleding die perfect bij je lichaam past

Ook tijdens je zwangerschap wil je er elegant uitzien. Combineer de Love2wait jassen en blouses dan eens met een comfortabele rok of jeans. Heb je een feestje in de planning staan? Ga dan voor een van de modieuze jurkjes. De ontwerpen zijn niet alleen sierlijk, maar hebben ook een mooie pasvorm. In de collectie vind je opvallende items met prints, maar ook effen basisstukken. Daarnaast worden stoere, casual kledingstukken afgewisseld met chique mode voor speciale gelegenheden.

Vind ook jouw kledingmaat bij ons

De kledingartikelen van dit trendy merk zijn verkrijgbaar in de maten 34 (XS) tot en met 42 (XL). Het is uiteraard belangrijk dat de positiekleding je goed past. Heb je leuke items gezien in de collectie van Love2wait en wil je jouw favorieten graag thuis uitproberen? Bestel de positiekleding dan bij ons. Blijkt dan dat je er een maatje naast zat bij het bestellen, dan is dat geen probleem. Retourneer de kleding van Love2wait dan gerust. Dit is bij ons helemaal gratis.