Merken

LOOXS

Looxs is een modelabel dat hippe meisjeskleding ontwerpt. Bij dit merk draait alles om liefde voor mensen om je heen. Elk item is uniek en heeft een sportieve uitstraling. Dit komt mede dankzij de fan ...

42 resultatensorteren op
nieuwste collectie

LOOXS meisjeskleding

Jouw kleine meid heeft een eigen willetje. Ze trekt niet zomaar iets aan, maar wil graag echt bijzondere kleding dragen. Haar stijl is trendy en meisjesachtig. Haar gedrag dat van een wildebras. Haar outfits moeten dus lekker met haar meebewegen en comfortabel zijn. Maak haar blij met LOOXS meisjeskleding. De snel wisselende collecties hebben steevast een brutale en opvallende look. LOOXS meisjeskleding heeft bovendien een mooie pasvorm en is gemaakt van comfortabele, kwalitatief hoogwaardige materialen. Perfect voor actieve meiden.

Trendy kleding voor meiden met smaak

In het assortiment LOOXS meisjeskleding vind je makkelijk een opvallende outfit voor jouw brutale meid. Door de eenheid in de collecties is combineren een fluitje van een cent. Veel items bestaan al uit romantische, grappige en sportieve elementen, dus je slaat de plank niet snel mis. Ga voor een soepele jurk of rok, of kies voor een sportieve combinatie van een broek en een T-shirt.

Brutale meidenkleding van Nederlandse bodem

LOOXS is een Nederlands kledingmerk gericht op jonge meiden met een eigen stijl. Het neemt de laatste trends van de internationale damesmode en vertaalt deze naar speelse en comfortabele kleding voor jongedames. De maatvoering loopt van 116 tot 176 en de eigentijdse items sluiten mooi aan bij de smaak en voorkeuren van tieners. Bekijk ook eens de vlotte LOOXS kinderjassen. Hiermee is jouw dochter geheid de ster van het schoolplein.

Geen LOOXS verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur LOOXS meisjeskleding bestellen bij wehkamp is morgen thuis een pas-sessie houden.