Merken

Lodi

Krijg de hele wereld aan je voeten met de stijlvolle schoenen van Lodi. De sierlijke pumps en sandalettes van dit Spaanse merk zijn heel bijzonder om te zien. De vormgeving, kleuren en patronen spring ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Lodi

Jij bent dol op schoenen, en investeert graag in uitzonderlijke paren. Deze moeten niet alleen een opvallend uiterlijk hebben, maar ook lekker zitten. Jij wil lang plezier hebben van je favoriete paren, dus kies je consequent voor topkwaliteit. Lodi damesschoenen mogen in jouw garderobe niet ontbreken. Met hun bijzondere kleuren en prints maken ze iedere outfit af. Lodi schoenen zijn met liefde gemaakt in Spanje, volgens ambachtelijke principes. Hierbij gebruikt men alleen de allerbeste materialen.

Stijlvolle schoenen voor dames

In het assortiment van Lodi vind je veel opzienbarende damesschoenen. Welk paar je ook kiest, jij zal niet ongemerkt voorbij stappen. Ga bijvoorbeeld voor supervrouwelijke Lodi pumps of probeer eens een paar zomerse sandalettes met sierlijke bandjes. Je kan kiezen voor chic zwart of blauw, maar ook voor knalkleuren, glitters of exotische bloemenprints. Ga voor een naaldhak of een meer comfortabele blokhak. Met deze prachtige Spaanse schoenen maak je makkelijk bijzondere combinaties.

Sierlijke schoenen uit Spanje

Spanje staat bekend om zijn lange traditie van ambachtelijke schoenmakers. Lodi komt hier ook uit voort, en gebruikt nog steeds veel technieken van het oude vakmanschap. Het productieproces van Lodi schoenen vindt van begin tot eind plaats in Spanje. Bij één paar schoenen zijn soms wel 80 paar handen betrokken. De liefde en aandacht van al die mensen voel je als jij je nieuwe paar uit de doos haalt.

Geen Lodi-verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Lodi bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.