Merken

Lodger kinderwagens

Lodger wil het leven van jou als jonge ouder gemakkelijk maken. Ze doen dit door innovatieve producten en bovenal uniek. De verzorgingsproducten zijn geschikt voor onderweg als in huis door de mobilit ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Lodger babyslofjes

Voor jouw kleintje wil je niets dan het beste. Je kiest daarom met zorg artikelen waarin je baby comfortabel de dag doorkomt. Dat betekent zachte materialen die voor genoeg warmte en bescherming zorgen. Met de schattige Lodger babyslofjes heeft jouw kleine nooit koude voetjes. Ze zijn gemaakt van heerlijk warme stoffen en hebben een perfecte pasvorm. Daardoor blijven ze goed zitten en irriteren ze nergens. Lodger babyslofjes zijn bovendien makkelijk aan en uit te trekken.

Welke slofjes kies jij?

Lodger babyslofjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende mooie kleurtjes en zachte materialen. Er zijn natuurtinten en zachte pasteltinten, maar ook rijkere kleuren. Er zijn slofjes voor diverse seizoenen. Je kan kiezen voor warme Scandinavische fleecestof in de winter of quiltslofjes van puur katoen als het wat warmer is. Lodger slofjes zijn verkrijgbaar voor baby's van nul tot drie maanden en kleintjes van 12-18 maanden.

Lodger maakt je leven makkelijker

Lodger artikelen zijn ontwikkeld om het leven van jonge ouders makkelijker te maken. De ontwerpers begrijpen dat je aan zo'n kleintje je handen vol hebt. Daarom denken ze graag met je mee en creëren ze mooie items die praktisch zijn in het gebruik. Ook houden ze je baby veilig en comfortabel. Het merk heeft al vele ontwerpprijzen gewonnen voor haar artikelen. Bekijk ook eens de schattige Lodger babykleding bij wehkamp.

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Voor 23:59 uur Lodger babyslofjes bestellen bij wehkamp is morgen je baby lekker warm aankleden.