Merken

LMTD

Kleding is een belangrijke vorm van zelfexpressie. Het is dan ook niet gek dat tieners zelf willen bepalen wat ze wel of juist niet aantrekken. Limited by Name It, kortweg Lmtd, is een stoer modelabel ...

51 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Lmtd

Kledingitems die niet lekker zitten verdwijnen vanzelf onderaan in de kast, hoe leuk ze misschien ook zijn. Jeukende truien en knellende broeken zijn verleden tijd met het Deense modelabel Lmtd. Dit merk vertaalt de moderne urban mode naar kinder- en tienerkleding. Draagcomfort en een goede pasvorm staan voorop bij dit Scandinavische merk. Dit alles wordt gecombineerd met een stoere uitstraling.

Coole jongens- en meisjeskleding

Comfortabele materialen van hoge kwaliteit en een casual look staan centraal in de collectie van Lmtd. In de jongenskleding vind je volop donkere kleuren, vintage-invloeden en leren details. De collectie bestaat onder andere uit Lmtd kinder-T-shirts, truien, jeans en overhemden. Diverse texturen worden met elkaar gecombineerd voor een ongecompliceerde, coole look. In de collectie van meisjeskleding vind je eveneens tal van stoere designs. Joggingsbroeken en T-shirts worden afgewisseld met rokjes en stijlvolle tops.

Bestel een gloednieuwe outfit

De kleding van Lmtd is geschikt voor alle tieners. De jongens- en meisjeskleding is dan ook verkrijgbaar van kindermaat 126 tot 176. Koop je favoriete items van dit Deense modemerk probleemloos bij ons. Bestel je voor 23:59 uur? Dan trekt je kind zijn of haar nieuwe outfit morgen al aan. Past je kleine er niet in of valt de kleding onverhoopt toch niet zo bij hem of haar in de smaak? Geen zorgen. Ook deze kinderkleding mag je bij ons gratis terugsturen.