Merken

Little Tikes

Het speelgoed van Little Tikes is sterk en gevarieerd. Met de brandweer loopauto kan je kindje gemakkelijk de brand blussen. Naast loopauto’s bestaat het assortiment uit buitenspeelgoed zoals glijbane ...

39 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Little Tikes buitenspeelgoed

Speelt jouw zoon of dochter vaak buiten, dan verras je hem of haar natuurlijk graag met uniek speelgoed. Little Tikes buitenspeelgoed is ideaal speelgoed voor opgroeiende kinderen. Het is leuk om cadeau te geven bij een verjaardag of gewoon zomaar. Daarmee leert je zoon of dochter op veilige wijze ontspannen. Bovendien prikkel je er de creatieve vaardigheden van je opgroeiende kind mee. Creëer van je eigen tuin een mooie speeltuin, en geef jouw kids de kans om de wereld spelenderwijs te ontdekken!

Ons aanbod Little Tikes buitenspeelgoed

Dankzij een veelzijdig assortiment buitenspeelgoed van Little Tikes zit je bij wehkamp helemaal goed. Er is keuze genoeg aan Little Tikes buitenspeelgoed voor zowel peuters als kleuters. Veel speelgoed zet je eenvoudig in elkaar via een draai- of kliksysteem. Bovendien is het verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren en gemakkelijk op te bergen. Het is speelgoed dat absoluut niet mag ontbreken in de speelgoedcollectie.

Nog meer speelgoed

Little Tikes heeft niet alleen speelgoed voor in de tuin. Wil je je zoon of dochter op verantwoorde wijze leren fietsen? Bekijk dan het aanbod Little Tikes kinderfietsen. Ongetwijfeld geniet jouw allerkleinste dreumes van de eerste fietsrondjes!

Grote artikelen pakken we uit en zetten we op hun plek. Vanaf 20.- wordt Little Tikes buitenspeelgoed gratis door ons thuisbezorgd.