Merken

Little Company onderweg uitzetlijst

Little Company zet zich al sinds 1999 in voor kersverse moeders. Het merk boorde een gat in de markt aan met de Combisleeper, waarin een baby veilig kan slapen. Al gauw kwamen de

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Little Company

Jouw baby veilig laten slapen, dat is het principe waarmee Little Company aan de slag ging in 1999. Het idee was om de veiligste slaapoplossing voor baby’s te ontwikkelen. En dat is gelukt, want al snel kwam de Combi Sleeper® op de markt. Deze slaapzak voor baby’s en peuters is de samenvatting van alle kennis en ervaring die Little Company beschikbaar had. In alle seizoenen kan de uiterst veilige slaapzak gebruikt worden. Door het gewoel en getrappel konden baby’s eerder nog wel eens zichzelf ‘bloot trappen’, maar dat probleem is dankzij de Combi Sleeper® van Little Company definitief uit de wereld. Dat was natuurlijk een mooie bijkomstigheid voor alle ouders die hun baby graag zo warm mogelijk toegedekt zien tijdens de nacht. Het duurde niet lang of het succes van de slaapzak bracht ook vraag uit het buitenland teweeg. Inmiddels houdt Little Company dus ook rekening met de wensen van ouders en kinderen in andere Europese landen.

Slaapzakken en luiertassen van Little Company

Naast de al genoemde slaapzakken heeft Little Company ook een zeer uitgebreide collectie luiertassen ontwikkeld. Of eigenlijk moeten we ze verzorgingstassen noemen, want je kunt er natuurlijk veel meer in meenemen dan alleen luiers om je baby te verschonen. Het grote verschil met veel andere soortgelijke tassen is dat Little Company écht moeite heeft gedaan om ze trendy en hip te maken. En er zijn zo veel verschillende soorten dat er altijd wel een tas is die bij jou past. Dankzij Little Company ga je met veel plezier over straat met je luiertas! Bestel jouw exemplaar snel en eenvoudig via wehkamp.nl.