Merken

LingaDore

Lingadore is een verleidelijk lingeriemerk van Hollandse bodem. Vrouwelijkheid, natuurlijke schoonheid en sensualiteit staan centraal in de bijzondere collectie. De luxueuze Lingadore dameslingerie ge ...

15 resultatensorteren op
nieuwste collectie

LingaDore

LingaDore is een Nederlands modemerk dat haar lingerie, loungewear en beachwear collecties wereldwijd verkoopt. Het body fashionmerk spreekt de moderne vrouw aan op haar vrouwelijkheid. Ze is puur en avontuurlijk, maar wel met een sexy touch. De natural beauty die graag controle over de situatie heeft, maar zich toch graag laat bevestigen in haar vrouw-zijn. LingaDore vindt elke vrouw mooi precies zoals ze is. De verschillende collecties versterken dan ook de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. We bieden een uitgebreide lingeriecollectie, zodat er gegarandeerd een geschikte set voor jou te vinden is.

Uni-fit bh

Zo is onze best-seller de uni-fit bh in bijna elke serie te vinden. De cups zijn gemaakt van micro, waardoor deze perfect is voor het dragen onder strakke kleding. Deze bh heeft een speciale cup met elasticiteit aan de bovenkant. Hierdoor vormt de cup zich perfect naar je borsten. De onderkant van deze cups bevatten geen elasticiteit, waardoor de borsten niet gaan hangen en de support krijgen die ze nodig hebben. Tevens zijn de elastische schouderbandjes erg comfortabel en snijden ze niet in de schouders. Zoals de naam van de bh al zegt, is deze bh uni-fit en dus geschikt voor elk type borst. Benieuwd naar deze geweldige pasvorm? Twijfel dan niet langer. Al vele tevreden vrouwen gingen je voor.

Gel bh

De LingaDore Gel bh is geschikt voor de kleinere borsten, maar ook voor stevige borsten met een grotere cupmaat. Maar ook voor borsten die wat verder uit elkaar staan is deze gel bh de perfecte keuze! De gel bh geeft een natuurlijk push-up effect. De vloeibare gel kussentjes die veilig ingebed zitten in de cups geven precies daar de push, waar dat het meeste nodig is voor jou. Dit aangezien de gel in het kussentje kan bewegen en zich dus perfect kan aanpassen aan jouw borst. Op deze manier wordt een prachtig decolleté gecreëerd. De gel bh van LingaDore; er is geen betere!

Betaalbare luxe voor iedereen

De collectie richt zich op elke vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. Het motto van LingaDore is dan ook niet voor niks: betaalbare luxe voor iedereen. LingaDore heeft luxe en betaalbare BH’s. De lingerie collecties van LingaDore bevatten prachtige embroideries, kanten details en hoogwaardige applicaties. LingaDore lingerie heeft een stoer, natuurlijk en puur imago, met modieuze uitstraling.