Merken

Like Flo

Like Flo SALE: meisjeskleding heeft een eigenwijze uitstraling. De ontwerpers van het Hollandse label streven ernaar om basic kledij bijzonder te maken. De kleding is gebaseerd op wat meisjes en hun o ...

91 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Like Flo SALE: meisjeskleding

Zoals veel andere meisjes wordt je dochter direct verliefd op de kleding van Like Flo. Het liefst zou ze de hele collectie willen hebben. Alleen weet je dat het niet heel realistisch is. Om zoveel mogelijk leuke kleding van Like Flo te kunnen hebben, bekijk je de Like Flo SALE: meisjeskleding. Je dochter wordt blij van de stoere, modieuze kleding en jij wordt blij als je naar de prijs kijkt. Een echte win-winsituatie!

Kleren om in te spelen

Het merk Like Flo ontwerpt kleren om in te spelen. Geen kleren voor in de kast, maar kleding die comfortabel zit en vies mag worden. De kleding is speels, kleurrijk en ongecompliceerd. Ook de items in de korting zijn volgens de laatste modetrends. De artikelen van de Like Flo SALE: meisjeskleding kunnen nog uitstekend een aantal seizoenen mee.

Like Flo maakt basic bijzonder

De Like Flo SALE: meisjeskleding is leuk, grappig en hip. De collecties zijn gebaseerd op bepaalde thema's en seizoenen. De kleding leent zich ideaal om te combineren. Mix en match. Combineer bijvoorbeeld een legging met toffe print met een rustig shirtje. Wil je meer zien dan alleen de Like Flo SALE: meisjeskleding? Bekijk dan de gehele Like Flo collectie.