Merken

Lifetime

Praktisch, stijlvol en van hoge kwaliteit. Deze woorden omschrijven de Lifetime tuinmeubelen. De tuinmeubelen kun je makkelijk opbergen in de schuur als je ze niet nodig hebt. Het is altijd handig om ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Lifetime tuinmeubelen

Je bent op zoek naar nieuwe meubels voor in je tuin. Je tuin heeft bescheiden afmetingen, dus je wil graag meubels die niet al te veel ruimte innemen. Ook vanuit visueel oogpunt wil je graag meubels met een slank design, zodat je tuin ruimer oogt. En het is ook handig dat je de meubels gemakkelijk kunt opruimen. Je oogt valt op de Lifetime tuinmeubelen, dit is precies wat je zoekt: een smaakvol en fijn design voor een leuke prijs.

Makkelijk in het onderhoud

De Lifetime tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof (polyethyleen) en daardoor gemakkelijk in het onderhoud. Ze zijn bestand tegen diverse weersinvloeden en kunnen het hele jaar buiten staan. Je hebt keuze uit een tuinbank, picknicktafel of stoelen. De kleuren in deze collectie zijn wit, bruin en grijs/bruin. Deze meubelen kun je uitstekend met elkaar combineren. Bekijk ook eens de collectie Lifetime tuinhuizen, kassen en opbergen en maak je tuin compleet.

Ook voor in de woonkamer

De Lifetime tuinmeubelen zijn multifunctioneel. Je gebruikt ze niet alleen in de tuin of bergt ze gemakkelijk op in je schuur, ook in de woonkamer misstaan ze niet. Hartstikke handig als je extra bezoek hebt en je dan wat extra klapstoelen kunt toevoegen aan de kring. En je kunt je gasten ook garanderen dat ze prima en stevig zitten op deze stoelen. Bestel vandaag nog je artikelen, dan heb je ze de volgende dag al in huis.