Merken

Liebherr

Liebherr is een van de meest toonaangevende koel- en vriesspecialisten ter wereld. Met Liebherr weet je dat je kwaliteit koopt en voorop loopt als het gaat om technologie, service en gebruiksgemak. Li ...

30 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Liebherr tafelmodel vriezers

Je hebt een druk leven, met weinig tijd om boodschappen te doen. Daarom koop je graag veel in één keer. Om je voedingsmiddelen lang goed te houden, zoek je een vriezer waar je op kan vertrouwen. Deze moet echt goed vriezen, weinig energie gebruiken en makkelijk in- en uit te laden zijn. Liebherr tafelmodel vriezers zijn voor jou de ideale keuze. Ze zijn zeer energiezuinig en compact, maar bieden toch veel ruimte voor je voedsel. Liebherr tafelmodel vriezers zijn gebruiksvriendelijk, stil en eenvoudig schoon te houden.

Compacte vriezers voor ieder huishouden

In het assortiment Liebherr tafelmodel vriezers vind je verschillende energiezuinige vriezers, met een energielabel van A+, A++ of zelfs A+++. Voor de zuinigste betaal je aanvankelijk wat meer, maar op den duur betaalt deze zich terug in de besparing op je energiekosten. Ook de prijs van een vriezer met No Frost systeem is wat hoger, maar deze hoef je nooit te ontdooien. Je kan kiezen voor verschillende groottes, van 91 tot 104 liter.

Zuinige vrieskasten uit Zwitserland

Het Zwitserse merk Liebherr onderscheidt zich door zijn energiezuinige en gebruiksvriendelijke vriezers. Door handige technologieën zoals smartfrost en nofrost bouwt zich nauwelijks ijs op en behoort regelmatig ontdooien tot het verleden. De variospace mogelijkheid laat je de vriezer makkelijk herindelen. Ook de kindbeveiliging en het temperatuuralarm zijn heel handig. Toch meer ruimte nodig? Bekijk dan ook de Liebherr kastmodel vriezers bij wehkamp. Welke vriezer je ook kiest, we komen hem gratis bij je bezorgen.