Merken

Libratone

Libratone maakt mobiel muziek luisteren nog leuker. Geniet via de Libratone draadloze speakers van je playlists dankzij een bluetooth-verbinding. Of zet de koptelefoon op en geniet zo van je favoriete ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Libratone

Dankzij het streamen van muziek neem jij geen cd’s meer mee als je gaat kamperen of met vrienden een boottochtje maakt. Alleen… hoe moet je dan naar jullie favoriete playlists luisteren? Juist, met de draadloze speakers van Libratone! En als je alleen wil genieten, dan gebruik je een Libratone hoofdtelefoon. Dankzij Libratone hoor je je favoriete nummers met een zeer helder geluid. Hierdoor hoeft het volume niet eens hoog te staan. De Libratone koptelefoons en ook de in-ear hoofdtelefoons zijn er in zwart, wit en roze.

Topgeluid

Libratone is heel goed te combineren met je audioapparaten. Zo kan je met de bluetooth-speakers je favoriete muziek afspelen vanaf je laptop, computer en mobiele telefoon. Ook kan je tablets en mp3-spelers op de speakers en koptelefoons aansluiten. De vrolijke kleuren en mooie vormgeving van de artikelen zorgen ervoor dat je ze zelfs gemakkelijk met je favoriete outfit combineert. De chique draadloze speakers van Libratone hebben een hippe cilindervorm. Hierdoor klinkt je muziek nog mooier.

Morgen genieten van muziek

Bestel vandaag nog je speakers en hoofdtelefoons van Libratone, en je luistert morgen al naar je favoriete muziek. Wij bezorgen de Libratone bestelling ook nog eens gratis bij je thuis. Betaal vooraf bij je bestelling, of achteraf als je de items liever eerst in huis hebt. Het is zelfs mogelijk om in handige termijnen te betalen (let wel: geld lenen, kost ook geld).