Merken

LG

Geniet optimaal van LG producten en accessoires. Maak uw vrije tijd leuker en uw huis fraaier met elektronica en huishoudelijke apparaten, waaronder wasmachines, van LG Electronics.

42 resultatensorteren op
nieuwste collectie

LG TurboWash wasmachines

Ondertussen kunnen wasmachines steeds meer. Sommige wasmachines kun je met je telefoon bedienen anderen voegen zelfstandig het wasmiddel toe aan jouw was. LG ontwikkelde wasmachines met TurboWash systeem dat ervoor zorgt dat jij nog sneller jouw was kunt doen.

TurboWash

Het TurboWash systeem zorgt er namelijk voor dat je binnen 59 minuten jouw was stralend schoon uit de wasmachine kunt halen. Dit spaart natuurlijk tijd maar ook energie. Een TurboWash wasmachine spuit het water direct op je wasgoed in plaats van de hele trommel te vullen met water. Hierdoor bespaar je water, energie en is je was sneller schoon. Scheelt weer tijd, en die tijd kun je weer besteden aan je favoriete bezigheden.

Beladingsherkenning

Bijna alle LG Turbowash wasmachines beschikken over beladingsherkenning. Hierdoor weegt de wasmachine de hoeveelheid was die jij in de machine stop. Hier wordt het programma dan vervolgens op aangepast. Heb je weinig was, dan is je wasmachine sneller klaar dan wanneer je een volle trommel wilt wassen. Bespaart gelijk energie en water en dat is natuurlijk alleen maar voordelig.

Bestellen

Wil jij ook genieten van de voordelen van een TurboWash wasmachine? Bestel hem dan vandaag nog voor 23:59 uur en je kunt morgen al beginnen met wassen en energie besparen!