Merken

LERROS

Lerros is een Duits herenmode bedrijf voor de moderne man die houdt van een vlotte levensstijl. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, maar Lerros is inmiddels al verkrijgbaar in 30 landen. De collect ...

70 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Lerros

Lerros is een Duits herenmode bedrijf voor de moderne man die houdt van een vlotte levensstijl. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, maar Lerros is inmiddels verkrijgbaar in 30 landen. De collectie van Lerros is divers en zo is er voor iedereen wel wat te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een mooie basic polo of een warm jas.

Lerros diverse collectie

De collectie van Lerros is ideaal als je er van houd om er stijlvol en modern uit te zien. Je kunt namelijk bij Lerros gemakkelijk een totale look creëren waardoor je er en stijlvol en modern uitziet. Bijvoorbeeld een leuke polo combineer je met een broek en daarbij nog een lekkere jas.

Stijlvol maar toch comfortabel

Het is natuurlijk belangrijk dat de je kleding die draagt en stijlvol uitziet, maar zeker ook comfortabel zit en laat dat nou een van de voorwaarde van de collectie van Lerros te zijn namelijk de kleding die je als man draagt moet er goed uitzien en daarnaast ook goed voelen. .

Gratis bestel en retour service

Geen zin om in de rij te staan bij de paskamers of je vrij dag op te offeren om door drukke winkelstraten te lopen? Dan bieden wij de ideale uitkomst! Wij bezorgen je nieuwe outfit namelijk gratis waar en wanneer je wilt bij een besteding vanaf €20.-. Zo kun je gemakkelijk thuis alles passen en er nog eens over nadenken met onze 30 dagenbedenktijd service. Toch niet tevreden? Dan kun je je retour gratis afgeven bij een van de vele DHL ServicePoints.