Merken

Lelo

Dat de termen kwaliteit, design en innovatie ook van toepassing kunnen zijn op slaapkamer-accessoires en seksspeeltjes, bewijst Lelo. Lelo brengt prachtige producten op de markt die je wildste fantasi ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Lelo

De clichés zijn waar wat betreft jullie relatie: sinds je bent getrouwd en kinderen hebt, komt er nog maar weinig van terecht tussen de lakens. Het is waarschijnlijk een kwetsbaar onderwerp. Met de accessoires van Lelo kan je weer spanning terugbrengen in de slaapkamer. Snuffel eens rond in onze collectie en ontdek wat er allemaal mogelijk is op het gebied van seksspeeltjes. Ontdek of herontdek wat een vibrator kan doen om je seksleven in de lift te krijgen.

Prachtig design

De speeltjes en accessoires van Lelo staan bekend om de hoge kwaliteit en het prachtige design. De producten hebben een luxe en moderne uitstraling door het gebruik van de zachte tinten en ronde vormen, gecombineerd met bijvoorbeeld goudkleurige details. Kies uit een ruime collectie vibrators, penisringen en andere stimulerende speeltjes. Sommige items zijn met een afstandsbediening bestuurbaar voor een extra spannend effect.

Solo of duo

Of je nu alleen of met je partner de liefde wil bedrijven, Lelo staat voor je klaar met goed geteste, veilige en fijne speeltjes. In onze collectie Lelo intimiteitsaccessoires vind je innovatieve producten, zoals de vibrerende eitjes die op afstand bestuurbaar zijn en die roteren en vibreren tegelijk. Ontdek ultiem genot, alleen of met je partner.

Lelo bestellen bij wehkamp

We verzenden je bestelling vanaf 20.- gratis. Heb je een spannend weekend gepland? Bestel voor 23:59 uur je nieuwe speeltje en ontvang het de volgende werkdag al in huis.