Merken

LEGO

LEGO zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen. LEGO wil de bouwers van de toekomst inspireren door kinderen creatief te laten spelen en leren. LEGO verkoopt zijn producten wereldwijd en heeft mer ...

316 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Lego Batman Movie

Is je kind ook zo gek op Batman en Lego? Lekker bouwen en ondertussen met toffe voertuigen geheime missies volbrengen. Met de serie Lego Batman Movie kan je kind de Joker, Harley Quinn en alle andere boeven van Gotham oppakken en leuke voertuigen en gebouwen bouwen.

Net als in de film

Natuurlijk bestaat de serie Lego Batman Movie uit speelsets en figuren die je terugziet in de Lego Batman Movie. De film introduceert stoere voertuigen, zoals de Scuttler. Maar ook de Batmobile mag in deze serie niet ontbreken. De speelsets bevatten een voertuig en verschillende personages, waaronder natuurlijk Batman zelf. Samen met de Dark Knight en zijn stoere voertuigen lost je kind allerlei misdrijven op en maakt hij of zij Gotham City weer veilig.

Combineren met andere sets

De Lego Batman Movie speelsets zijn niet de enige bouwsets van Lego met superhelden in de hoofdrol. Ze zijn heel goed te mixen met de Lego Super Heroes speelsets. Dat betekent nog meer speel- en bouwplezier. En Star-Lord en Spiderman mogen Batman toch best wel eens helpen tijdens zijn avonturen.

Binnenkort spelen met Batman

Maakt de Joker met zijn streken het huis onveilig? Bestel dan vandaag nog de nieuwe speelsets van Lego Batman Movie en je kind zorgt ervoor dat de volgende werkdag de Joker al achter de tralies belandt. Bij besteding vanaf 20.- is de bezorging gratis.