Merken

LEGO Star Wars

Met LEGO Star Wars wordt het plezier van bouwen gecombineerd met de spannende verhalen van Star Wars. Uiteraard zijn naast de bouwstenen van LEGO Star Wars ook mini spelfiguren verkrijgbaar. Zoals Luk ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

LEGO Star Wars

Al tientallen jaren houden de films van George Lucas uit de serie Star Wars miljoenen mensen over de hele wereld in hun greep. Er zijn vele fans en dus ook vele producten verschenen. Zo ook een speciale serie LEGO Star Wars, die in 1999 op de markt kwam ter ere van de prequel-trilogie waar in dat jaar de eerste van werd gelanceerd. Inmiddels zijn er meer dan 180 sets uitgebracht van LEGO Star Wars. Dat verschilt van kleine dozen tot grote bouwwerken, zoals de Death Star en de Millennium Falcon. Zowel voor verzamelaars als voor spelende kinderen van minimaal 7 jaar is LEGO Star Wars een geweldige serie. Bij wehkamp vind je diverse sets waar je uit kunt kiezen. Aan de linkerkant kun je de minimumleeftijd van de set aanvinken en daaronder kun je eventueel de prijsbolletjes verschuiven, om er zeker van te zijn dat je binnen je budget blijft. Welke doos je ook kiest, je kunt altijd rekenen op onze ideale prijs/kwaliteitverhouding en prima service!

Je verveelt je nooit met LEGO Star Wars

Als je de films van Star Wars een beetje kent, weet je dat het nooit saai wordt met LEGO Star Wars. Er zijn namelijk diverse partijen, conflicten, voertuigen en karakters. Voor je het weet, word je meegezogen in deze intergalactische strijd. Met de dozen van LEGO Star Wars die wij voor je hebben, kun je gelukkig alle kanten op. Of je nu een voorliefde hebt voor de Jedi of de Sith. Veel plezier gewenst met je nieuwe aankoop!