Jurken & rokken

In de Netflix-serie Ninjago nemen ninja's het op tegen kwade wezens uit de onderwereld. De strijd speelt zich af in een fantasiewereld die je met LEGO Ninjago kan nabouwen. Zo beleef je met LEGO opnieuw alle avonturen uit de populaire kinderserie. Dit maakt LEGO Ninjago een absolute garantie voor urenlang speelplezier.

LEGO Ninjago

Elke generatie heeft wel één of meerdere series of shows waar menig kind helemaal idolaat van is. De spannende avonturen en aanstekelijke komedie maken Ninjago tot een dergelijke hit. Kinderen raken er niet over uitgepraat en dankzij LEGO Ninjago kunnen ze de belevenissen uit de Netflix-serie nu zelfs naspelen. Volg de officiële verhaallijn of laat de kinderen zelf een avontuur verzinnen voor Master Wu en zijn vier ninja's.

Bouw de hele fantasiewereld van Ninjago met LEGO

In de wondere wereld van Ninjago vind je tal van bijzondere voertuigen en gebouwen. Met LEGO Ninjago bouw je al deze curiositeiten na. Zo laat je de ninja's bijvoorbeeld racen in één van de auto's of vechten tegen een draak. Met LEGO Ninjago zet je ook de bekendste gebouwen uit de fantasiewereld in elkaar, zodat je ontsnappingen en belegeringen opnieuw kan beleven. Ook voor tal van andere tv-series vind je LEGO-pakketjes. Zo bouw je met LEGO Star Wars bijvoorbeeld spectaculaire ruimtevaartschepen of actiefiguren.

Verkeerde LEGO-pakket besteld? Geen probleem

Als ouder is het niet altijd eenvoudig om te achterhalen welke scène, ninja of racewagen nu de favoriet is van je zoon of dochter. Als niet-kenner van de tv-serie lijken de verschillende racewagens en fantasiegebouwen immers meer op elkaar dan je lief is. Het gebeurt dan wel eens dat je misgrijpt. Bij wehkamp mag je daarom de verkeerde LEGO Ninjago vanzelfsprekend terugsturen. Een nieuwe bestelling voor het juiste LEGO-pakketje is vervolgens zó geplaatst.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.