Merken

LEGO Movie

Met LEGO Movie kunnen kinderen scènes uit spannende films naspelen en bouwen. Vlieg door de lucht met de supersonische Vliegende Ijsmachine! Help Emmet en de andere meesterbouwers de wereld te redden ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

LEGO Movie

Heb je de geweldige LEGO Movie al gezien? Misschien vond je hem zo mooi dat je zelfs wel meerdere keren naar de bioscoop bent geweest én daarna nog de film in huis hebt gehaald. Dat kunnen we ons goed voorstellen, want de LEGO Movie is grappig, zit vol avontuur en je krijgt er heel veel bouw- en speelinspiratie van. Het is dan ook logisch dat LEGO heeft besloten om bouwsets uit te brengen van scènes die in de film zitten. Het merk is immers al tientallen jaren goed in het vertalen van filmverhalen naar speelgoedsets, dus het spreekt voor zich dat dit dan ook met hun eigen film gebeurt. Bij wehkamp kun je kiezen uit verschillende dozen met bouwwerken en uiteraard ook Emmet, Wyldstyle en Lord Business. Daarmee kun je alle scènes die je zo mooi vond naspelen. Kies voor onze goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service!

Speel zelf de LEGO Movie na!

Voor kinderen van 7 tot 14 jaar hebben we diverse LEGO Movie bouwsets in ons assortiment opgenomen. De details van de sets en de diversiteit in voertuigen en bouwwerken zijn verbluffend, dus de fans zullen hier heel blij mee zijn. Eén van de topstukken uit de LEGO Movie-serie is de schuilplaats van Lord Business. Zijn eigen tv-studio, kantoor, denktank, valdeur en natuurlijk de Kragle zijn allemaal inbegrepen. Kun jij de meesterbouwers vangen en ze in de denktank van hun creativiteit ontdoen? Of schakel je als Emmet liever Lord Business uit voordat hij zijn kwaadaardige plan kan uitvoeren? Veel plezier met deze set en de zes minifiguren die erbij horen!