Merken

LEGO Juniors

Lego Juniors is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Beginnende bouwers ontdekken met dit speelgoed op hun eigen manier de mogelijkheden van Lego. Een betere start voor bouwen met ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Lego Juniors

Toen jij jong was, heb je ongetwijfeld met Lego gespeeld. De bouwsteentjes zorgden voor urenlang speelplezier. Vanzelfsprekend gun jij je zoon of dochter net zo goed het plezier dat jij beleefde aan de Lego-steentjes. Met Lego Juniors haal je mooi speelgoed in huis waarmee jouw zoon of dochter de eindeloze mogelijkheden ontdekt van Lego-speelgoed. Dit stimuleert creativiteit en zelfvertrouwen en mag dus op geen enkele kinderkamer ontbreken. Geef Lego Juniors cadeau ter gelegenheid van de verjaardag van een kind of na het behalen van een veter- of zwemdiploma.

Onze collectie Lego Juniors speelgoed

Lego Juniors is een serie bouwdozen rondom verschillende thema's. Daarmee biedt wehkamp voor ieder kind wat wils. Dit speelgoed stimuleert de verbeeldingskracht van elk kind en is juist daarom een aanrader voor opgroeiende kids. Met een breed assortiment in diverse prijsklassen lukt het je ongetwijfeld een leuk cadeau te vinden voor een kinderverjaardag of gewoon voor zomaar.

Nog meer Lego speelgoed

Niet alleen voor kinderen tot 7 jaar heeft Lego volop keuzeaanbod. Lego Classic, bijvoorbeeld, is er voor zowel kinderen als volwassenen. Geef het maar eerlijk toe: zelfs als je de 18 jaar bent gepasseerd, is het nog steeds leuk om met Lego-steentjes te spelen.

Bestel je favoriete Lego Juniors eenvoudig op onze site. Met de slimme zoekfilter vind je snel de weg in het uitgebreide assortiment. Wat je voor 23:59 uur bestelt, is de volgende werkdag al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.