Merken

LEGO Friends

Kinderen creatief laten spelen en leren is een belangrijk doel van het Deense merk LEGO. De collectie LEGO Friends draagt daar zeker aan bij. Deze serie bestaat uit vijf hoofdrolspelers met elk hun ei ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

LEGO Friends

Als je LEGO kent (en wie kent dit topspeelgoed nu niet?), dan weet je ook dat er telkens weer nieuwe series op de markt worden gebracht. Daar is LEGO Friends een goed voorbeeld van. Begin 2012 werden de eerste dozen uitgebracht en het was direct duidelijk wat de bedoeling achter de nieuwe serie was: vooral meisjes aanspreken die eerder nog niet met de blokjes en poppetjes van het Deense merk speelden. Er zijn vijf hoofdfiguurtjes die een rol spelen in de wereld van LEGO Friends: Andrea, Emma, Mia, Olivia en Stephanie. Ieder figuurtje heeft haar eigen uiterlijke kenmerken. Wat opvalt is dat de poppetjes van LEGO Friends realistischer en gedetailleerder zijn dan die van andere series. Het leven in hun dorp Heartlake City wordt weergegeven door de verschillende sets die er beschikbaar zijn. Bij wehkamp hebben we diverse varianten van LEGO Friends voor je. Kies je ideale doos en vertrouw op onze goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service!

Kies je favoriete LEGO Friends

De sets van LEGO Friends zijn veelal roze en paars gekleurd en onderverdeeld in diverse stedelijke gebouwen, personages en voertuigen. Het alledaagse leven wordt uitgebeeld en is de basis waarop de fantasie van ieder kind kan worden ontwikkeld. Een dierenkliniek, een café, een schoonheidssalon, een cabriolet en een zwembad zijn enkele voorbeelden van sets die al zijn uitgebracht onder de vlag van LEGO Friends. Natuurlijk worden er steeds weer nieuwe varianten toegevoegd, zodat je altijd kunt kiezen uit actuele producten. Bepaal op basis van je smaak of budget welke doos het beste past bij jouw kind.