Merken

LEGO City

In de stad van LEGO City is het druk en is er van alles te doen. Je kunt het LEGO City verkeer regelen of misschien ben je liever de machinist. Met de huisjes van LEGO Creator kun je de stad nog verde ...

43 resultatensorteren op
nieuwste collectie

LEGO City

Eén van de belangrijkste series van LEGO is LEGO City. Alle kinderen vanaf 5 of 6 jaar (afhankelijk van het artikel) kunnen zich hiermee prima vermaken. Uiteraard is het concept hetzelfde als bij andere series van het welbekende Deense merk: je krijgt een aantal zakken met kunststof bouwstenen en een handleiding, waarmee je zelf stap voor stap je gebouw of voertuig kunt bouwen. De naam LEGO City geeft al zo’n beetje aan wat je mag verwachten. Het stadsthema is doorgevoerd in diverse richtingen. Enerzijds zijn er allerlei belangrijke gebouwen, zoals een treinstation en een politiebureau, maar anderzijds zijn er ook voertuigen, zoals een blusvliegtuig en verschillende politiewagens. Alle dozen van LEGO City vormen bij elkaar een geweldig mooie stad, waarin kinderen steeds weer nieuwe verhalen kunnen bedenken. Koop bij wehkamp en vertrouw op onze goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service!

Welke doos van LEGO City wordt het?

De serie LEGO City verandert elk jaar een beetje. Al sinds in 1978 de eerste sets op de markt kwamen, zijn er diverse onderdelen die als vaste items steeds weer terugkeren, zoals hulpdiensten, een luchthaven, industrie en diverse voertuigen. Af en toe komen er nieuwe modellen bij of worden er vernieuwde versies van bestaande sets uitgebracht. Zo blijft LEGO City al meer dan 35 jaar actueel. Of je nu kiest voor de Grand Prix truck, het spoorwegstation of de auto’s die in een snelle achtervolging verwikkeld zijn, ze maken allemaal deel uit van LEGO City. De fantasie van de kinderen die bouwen en ermee spelen maakt het nog mooier. Veel plezier ermee!